Visjon. Kultur. Fellesskap. Resultater.

 

Her på Muskelklinikken satser vi på mennesker, og deres faglige og personlige utvikling.
Vi dyrker kunnskap, men også kultur og et inkluderende fellesskap.

 
Victoria Poljac Bjørnsand  Eier og daglig leder ved Muskelklinikken og Posthallen Trening. Fysioterapeut og Personlig trener. Victoria er utdannet fysioterapeut fra høgskolen i Oslo og har med seg grunnfag i psykologi fra universitetet. Hun har spilt håndball i Norges eliteserie og på landslagsnivå for Kroatia. Victoria har selv hatt mange skader og tøffe opptreningsperioder under sin håndballtid og har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker med belastningsrelaterte- og akutte idrettsskader. Victoria er ansvarlig for Muskelklinikkens bedriftsavtaler og Posthallen Trening sine medlemmer.         Kontakt Victoria på tlf. 452 11 645 eller victoria@muskelklinikken.no

Victoria Poljac Bjørnsand

Eier og daglig leder ved Muskelklinikken og Posthallen Trening. Fysioterapeut og Personlig trener.

Victoria er utdannet fysioterapeut fra høgskolen i Oslo og har med seg grunnfag i psykologi fra universitetet. Hun har spilt håndball i Norges eliteserie og på landslagsnivå for Kroatia. Victoria har selv hatt mange skader og tøffe opptreningsperioder under sin håndballtid og har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker med belastningsrelaterte- og akutte idrettsskader. Victoria er ansvarlig for Muskelklinikkens bedriftsavtaler og Posthallen Trening sine medlemmer.


Kontakt Victoria på tlf. 452 11 645 eller victoria@muskelklinikken.no

Finn-Tore Camacho Bjørnsand Eier, Fysioterapeut og Hintsa Performance Coach.  Finn-Tore er gründer av Muskelklinikken, Sportsklinikken, Norges idretts- og helseinstitutt og Hintsa Norway. Han er utdannet fysioterapeut fra Saxion University of Applied Science i Nederland. Videre har han studert idrettsvitenskap ved Høgskolen i Alta, tatt mastergrad i Athletic Therapy, og har nå påbegynt studiet Doctor of Manual Therapy. Videre har Finn-Tore spesialisert seg på idrettsskader, muskel- og skjellettlidelser, kompliserte smertepasienter og fokuserer på å se menneskets helhet i sin evidensbaserte holistiske tilnærming. Han benytter seg aktivt av ultralydveiledet diagnostisering, samt trykkbølgebehandling, får å nevne noen av hans modaliteter. Videre kartlegger han årsaker, og er meget nøye i sin utredning. Finn-Tore reiser internasjonalt for å undervise i sitt fagfelt, og investerer samtidig i å tilegne seg den seneste evidensbaserte kompetansen fra ledende fagmiljøer innen de ulike disipliner over hele verden. I tillegg til fysioterapi er Finn-Tore også en Hintsa Performance Coach, hvor han jobber for å hjelpe mennesker til å oppnå sitt fulle potensiale. Finn-Tore er fagpolitisk engasjert; han er leder for Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF), og sitter i styret i Rådet for Muskelskjeletthelse.  Kontakt Finn-Tore på tlf 988 04 092 eller finntore@muskelklinikken.no

Finn-Tore Camacho Bjørnsand
Eier, Fysioterapeut og Hintsa Performance Coach.

Finn-Tore er gründer av Muskelklinikken, Sportsklinikken, Norges idretts- og helseinstitutt og Hintsa Norway. Han er utdannet fysioterapeut fra Saxion University of Applied Science i Nederland. Videre har han studert idrettsvitenskap ved Høgskolen i Alta, tatt mastergrad i Athletic Therapy, og har nå påbegynt studiet Doctor of Manual Therapy.

Videre har Finn-Tore spesialisert seg på idrettsskader, muskel- og skjellettlidelser, kompliserte smertepasienter og fokuserer på å se menneskets helhet i sin evidensbaserte holistiske tilnærming. Han benytter seg aktivt av ultralydveiledet diagnostisering, samt trykkbølgebehandling, får å nevne noen av hans modaliteter. Videre kartlegger han årsaker, og er meget nøye i sin utredning.

Finn-Tore reiser internasjonalt for å undervise i sitt fagfelt, og investerer samtidig i å tilegne seg den seneste evidensbaserte kompetansen fra ledende fagmiljøer innen de ulike disipliner over hele verden. I tillegg til fysioterapi er Finn-Tore også en Hintsa Performance Coach, hvor han jobber for å hjelpe mennesker til å oppnå sitt fulle potensiale.

Finn-Tore er fagpolitisk engasjert; han er leder for Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF), og sitter i styret i Rådet for Muskelskjeletthelse.


Kontakt Finn-Tore på tlf 988 04 092 eller finntore@muskelklinikken.no

 
Damir Mistric  Personlig trener og performance coach  Damir Mistric har en mastergrad innen "Sport and Physical education" og mer enn tiårserfaring som trener/Coach. Damir tilbyr: -elite/topp trening -coaching av olympiske løft -funksjonell trening -kraft utvikling -vekt reduksjon/fett forbrenning (EXTREME BODY MAKEOVER) -bodybuilding/fitness -rehabilitering  Kontakt: 45053534 eller damir@muskelklinikken.no

Damir Mistric

Personlig trener og performance coach

Damir Mistric har en mastergrad innen "Sport and Physical education" og mer enn tiårserfaring som trener/Coach.
Damir tilbyr:
-elite/topp trening
-coaching av olympiske løft
-funksjonell trening
-kraft utvikling
-vekt reduksjon/fett forbrenning (EXTREME BODY MAKEOVER)
-bodybuilding/fitness
-rehabilitering


Kontakt: 45053534 eller damir@muskelklinikken.no

 
Marius Sica  Personlig trener  - - - - - Kontakt Marius på tlf: og epost:

Marius Sica

Personlig trener

-

-

-

-

-

Kontakt Marius på tlf: og epost:

Samiul Hoque Personlig trener  Bakgrunn, utdanning - - - - -   Kontakt per tlf: eller epost:

Samiul Hoque
Personlig trener

Bakgrunn, utdanning

-

-

-

-

-Kontakt per tlf: eller epost:

 
Robert Carlier  Fysioterapeut og manuellterapeut  Robert er fysioterapeut, manuellterapeut og fasciaterapeut utdannet i Nederland. Han har utviklet en bred kompetanse i foskjellige muskell-skjellett plager over 15 år. Han ser ofte menesker med langvarige plager som ikke forsvinner av seg selv og som hører "du må lære å leve med det". Han er engasjert i å finne årsakene til disse plager og å hjelpe deg videre. Videre har han mye erfaring med balanseproblemer og /eller hodepine, ofte etter henvisning fra ENT-lege, nevrolog eller psykolog. Det er mange former for svimmelhet og hodepine, og de har alle sine egne tilnærming. Det er mye å oppnå med terapi i dag. Kontakt ham på tlf +47 947 28 835 eller robert@muskelklinikken.no

Robert Carlier

Fysioterapeut og manuellterapeut

Robert er fysioterapeut, manuellterapeut og fasciaterapeut utdannet i Nederland. Han har utviklet en bred kompetanse i foskjellige muskell-skjellett plager over 15 år. Han ser ofte menesker med langvarige plager som ikke forsvinner av seg selv og som hører "du må lære å leve med det". Han er engasjert i å finne årsakene til disse plager og å hjelpe deg videre. Videre har han mye erfaring med balanseproblemer og /eller hodepine, ofte etter henvisning fra ENT-lege, nevrolog eller psykolog. Det er mange former for svimmelhet og hodepine, og de har alle sine egne tilnærming. Det er mye å oppnå med terapi i dag.

Kontakt ham på tlf +47 947 28 835 eller robert@muskelklinikken.no

Anne Sætrenes Hellebust Fysioterapeut  Anne er utdannet fysioterapeut ved høgskolen i Oslo. Bakgrunn fra bachelor i idrett og kroppsøving ved høgskulen i Sogn og Fjordane. Anne er spesielt opptatt av smerter knyttet til muskel- og skjelettplager, idrettsskader, rehabilitering og er Aktiv A terapeut. Hun er opptatt av sin faglige utvikling å deltar jevnlig på kurs for å øke kompetansen. Anne ønsker å hjelpe deg til å nå dine mål utifra et holistisk perspektiv der dine styrker og ressurser står i sentrum.    Kontakt: 47858162 eller anne@muskelklinikken.no

Anne Sætrenes Hellebust
Fysioterapeut

Anne er utdannet fysioterapeut ved høgskolen i Oslo. Bakgrunn fra bachelor i idrett og kroppsøving ved høgskulen i Sogn og Fjordane. Anne er spesielt opptatt av smerter knyttet til muskel- og skjelettplager, idrettsskader, rehabilitering og er Aktiv A terapeut. Hun er opptatt av sin faglige utvikling å deltar jevnlig på kurs for å øke kompetansen.

Anne ønsker å hjelpe deg til å nå dine mål utifra et holistisk perspektiv der dine styrker og ressurser står i sentrum.

Kontakt: 47858162 eller anne@muskelklinikken.no

Andrew Personlig Trener  Andrew er en personlig trener sertifisert gjennom LIA med tilleggs-sertifiseringer som inkluderer Advanced Coaching og Applied Nutrition gjennom ACA, Advanced Sport og Exercise Nutritional Advisor gjennom Health Sciences Acadamy samt videre kursing gjennom sin tidligere stiling i Sats. Han er en ekspert i å gjøre mennesker sterkere og sprekere slik at de både kan bevege seg bedre og også føle seg bedre - på tross om man har en hektisk timeplan. Ved siden av jobben han gjør på klinikken, holder Andrew også workshops og foredrag som dekker en rekke ulike helseemner for større firmaer i Oslo området. Samtidig som han også trener mennesker over hele verden gjennom hans digitale treningsplattform, med kunder fra Europa til så langt som Australia og Colombia. *Academy (for Health Sciences Academy) Kontakt Andrew på tlf. og epost:

Andrew
Personlig Trener


Andrew er en personlig trener sertifisert gjennom LIA med tilleggs-sertifiseringer som inkluderer Advanced Coaching og Applied Nutrition gjennom ACA, Advanced Sport og Exercise Nutritional Advisor gjennom Health Sciences Acadamy samt videre kursing gjennom sin tidligere stiling i Sats. Han er en ekspert i å gjøre mennesker sterkere og sprekere slik at de både kan bevege seg bedre og også føle seg bedre - på tross om man har en hektisk timeplan. Ved siden av jobben han gjør på klinikken, holder Andrew også workshops og foredrag som dekker en rekke ulike helseemner for større firmaer i Oslo området. Samtidig som han også trener mennesker over hele verden gjennom hans digitale treningsplattform, med kunder fra Europa til så langt som Australia og Colombia.

*Academy (for Health Sciences Academy)

Kontakt Andrew på tlf. og epost:

Simon Chilembo  Diplom. Massasjeterapeut  58 år gammel. Født i Sør Afrika. 31 år i Oslo. Har jobbet profesjonelt med terapeutisk massasje og idrettsmassasje i mer enn 20 år. Utdannelse fra Axelsons Body Work School, Oslo. Kommer fra familier av helse og velvære arbeidere i begge sider av herkomsten i både Sør Afrika og federlandet Zambia. Trives veldig godt med å jobbe med mennesker: omgjengelig, empatisk, kunnskapsrik. Muskelklinikkens samling av dyktige helse og trenings medarbeidere skaper et trygt og inspirerende fagmiljø. Mitt bidrag med helsebringende terapeutisk massasje er i stresshåndtering. Idrettsmassasje løser opp såre muskler, og setter fart på restitusjonen. Dette fører til økt idrettslig og trenings prestasjon. Har gjennom årene hjulpet utallelige toppidrettsutøvere, samt mosjonister å finne tilbake varig konkurranse overlegenhet og treningsglede. Time kan bestilles online. Telefon: 92525032 E-post: simon@muskeklinikken.no

Simon Chilembo
Diplom. Massasjeterapeut

58 år gammel. Født i Sør Afrika. 31 år i Oslo. Har jobbet profesjonelt med terapeutisk massasje og idrettsmassasje i mer enn 20 år. Utdannelse fra Axelsons Body Work School, Oslo. Kommer fra familier av helse og velvære arbeidere i begge sider av herkomsten i både Sør Afrika og federlandet Zambia. Trives veldig godt med å jobbe med mennesker: omgjengelig, empatisk, kunnskapsrik. Muskelklinikkens samling av dyktige helse og trenings medarbeidere skaper et trygt og inspirerende fagmiljø. Mitt bidrag med helsebringende terapeutisk massasje er i stresshåndtering. Idrettsmassasje løser opp såre muskler, og setter fart på restitusjonen. Dette fører til økt idrettslig og trenings prestasjon. Har gjennom årene hjulpet utallelige toppidrettsutøvere, samt mosjonister å finne tilbake varig konkurranse overlegenhet og treningsglede. Time kan bestilles online.

Telefon: 92525032 E-post: simon@muskeklinikken.no