Muskelklinikken i Oslo består av Norges fremste terapeuter og trenere.
Vårt mål er å bli verdens ledende klinikk.

 Vi jobber i nært samarbeid med:

 
 

Total behandling

Vi fokuserer på å se hele mennesket, og vi bruker den biomekaniske, biopsykososiale, og biokjemiske og nevrofysiologiske modellen. Våre terapeuter har en uslukkelig tørste for ny kunnskap, forankret i vitenskap. 

personlig oppfølging

Du er ikke din diagnose. Vi ser deg som en helhet, kartlegger dine behov utifra dine mål og livssituasjon. Vi benytter Hintsas 6+1 elementer i vår holistiske tilnærming.

MK_shoot_mars19_00131.jpg

bærekraftig trening

Vi deler opp treningen i to kategorier. Prestasjon og helse. Vi vet at emosjoner er en fysiologisk aktivering, så vi ønsker å hjelpe deg nå nye høyder – fysisk og psykisk. 

Varm service, med fremtidsrettet fokus. 

 

Våre terapeuter ser hele mennesket, og vi har et genuint ønske om å hjelpe mennesker til en smertefri og bedre hverdag. Vi er såkalt holistiske i vår tilnærming til kunden, og erkjenner at helheten er viktig. Muskelklinikken jobber etter den biopsykososiale modellen, og alt vi gjør er forankret i vitenskap og følgelig evidens-basert.

Hos oss er du i trygge hender.

 
 
Victoria Poljac Bjørnsand og Finn-Tore Camacho Bjørnsand. Les mer om  teamet vårt her.

Victoria Poljac Bjørnsand og Finn-Tore Camacho Bjørnsand. Les mer om teamet vårt her.

 
 

Gunstige avtaler for din bedrift

 

En investering i bedriftens økosystem

Muskelklinikken er en innovativ tverrfaglig helseklinikk, og et personlig treningsstudio med eksklusive medlemskap. 

Vi er primærleverandør av helsefremmende tjenester for bedrifter og enkeltpersoner. Midt i hjertet av Oslo.

Vårt viktigste bidrag til din bedrift er å hjelpe dere nå deres fulle potensiale med friske medarbeidere. Vi ser på proaktiv helse (før skaden er skjedd) som minst like viktig som reaktiv helse (etter at skaden er skjedd). Ved å tenke proaktivt kan sykefraværet reduseres ved at de ansatte opplever bedre helse og livskvalitet. Investér i menneskene deres. De er tross alt den viktigste delen av bedriftens økosystem.

Stolt samarbeidspartner med Hintsa Performance.

 
 

Muskelklinikken samarbeider med Hintsa Performance, Geneve.

 

I et synergistisk fellesskap med Dr. Aki Hintsa har Muskelklinikken, som første klinikk i Norden, inngått et samarbeid med Hintsa Performance. Dette er et høyt annerkjent system for helhetlig proaktiv helse, skreddersydd for den enkelte.

 
Hintsa_circle_hires_1300.jpg
 

Muskelklinikken er et kompetansesenter

 

Som autorisert helsepersonell holder vi oss oppdaterte, for å gi deg den beste behandlingen. Vi holder årlig flere kurs, og kjører regelmessig kunnskapsutveksling med flere internasjonale institutter og anerkjente professorer. Kompetansesenteret Muskelklinikken opplever en bransje som drukner i informasjon, men som tørster etter evidensbasert kunnskap. Det gjør vi noe med.

 

Evidensbasert treningsveiledning.

 

Våre terapeuter og trenere oppdaterer seg jevnlig på den siste evidensbaserte forskningen, og veileder deg med biomekanisk trening forankret i moderne vitenskap. Vi tilbyr enkelttimer med treningsveiledning, såvel som gunstige pakkeløsninger for både deg og din bedrift. Timer kan bestilles, men vi tilbyr også mulighet for drop-in.

 

Kun eksklusive plasser. 

 
 

Nå har du mulighet til å trene i oslos nye storstue

Som følge av stor etterspørsel har vi nå ordnet eksklusive medlemsskap på Muskelklinikken.

Vi tilbyr nå det beste fra to verdener. I medlemskapet følger det med en rekke fordeler. Du får spesialavtale med våre trenere og terapeuter, og tilgang til eksklusive omgivelser og tung kompetanse. Du vil oppleve et roligere og behagelig senter, med optimal brukervennlighet og topp moderne utstyr. 

 
 

For Muskelklinikken handler det om mennesker.

 
 

kultur skaper synergi

Vi ser alltid etter de riktige menneskene. For oss handler det om mer enn en CV. Det handler om mer enn teknikk og utdanning. For å jobbe hos Muskelklinikken stilles det selvsagt høye utdanningskrav, men vi er på jakt etter noe utover det som kan skrives på et papir.

Hjertet til bedriften vår er kultur. Verdiene vi dyrker er fellesskap, samarbeid, løfte hverandre opp til å bli den beste utgaven av oss selv, samt ærlighet og ydmykhet. Vi har en intens indre drivkraft for å utvikle oss, tilegne oss ny kunnskap og heve nivået for alle.

 
 

Våre priser er en investering.

 

En investering i din egen helse. Langsiktig. Bærekraftig.

 
 

Priser personlig trening

Finn-Tore:
25 min                          950,-
50 min                         1850,-


Øvrige:
1 time                        1.200,-
Pakke 10 timer        10.000,-
Pakke 30 timer        27.000,-
Pakke 50 timer        40.000,-

Priser behandling

Finn-Tore: 
25 min                         950,-
50 min                       1850,-
 
Robert Carlier:
30 min  690,-
60 min 1300,-


Øvrige:
30 min:                         500,-
45 min:                         750,- 
60 min:                       1.000,- 

 

 

Muskelklinikken AS

Dronningens gate 15,
0152 Oslo.

 
 

Ta kontakt med oss

Vi ønsker å høre fra deg, og er alltid interessert i nye mennesker og nye samarbeid. Send oss en beskjed her, eller ta kontakt per telefon 98 80 40 92 for bestilling av time. 

Du kan også ta direkte kontakt med din terapeut/trener, kontaktinfo er tilgjengelig under medarbeiderfanen. 

Navn *
Navn