Amin Alamdari

Amin Alamdari er en dedikert personlig trener, kostholdsveileder og online coach med en unik og imponerende bakgrunn. Med erfaring fra Forsvaret og en utdannelse som sivilingeniør, kombinerer Amin disiplin og analytisk tenkning i sitt arbeid med trening og helse. Han har over 20 års erfaring med styrketrening og har gjennom sin karriere som rådgiver i næringslivet knekt koder for effektive treningsrutiner som passer i en travel hverdag.

Amins lidenskap ligger i å hjelpe mennesker å utvikle sine evner til det fulle, og han forstår at en travel hverdag kan by på mange hindre og distraksjoner. Han mener at nøkkelen til suksess ikke alltid er å gjøre spektakulære forandringer, men snarere å være bevisst og videreutvikle eksisterende vaner. Gjennom små, men målrettede justeringer, tror Amin på å skape varige resultater og positive livsstilsendringer. Han understreker at disiplin over tid fører til vaner som kan transformere ens livsstil.

Amin er her for å støtte deg på din vei mot suksess, enten det handler om å bygge selvtillit, mestringstro, eller å oppnå spesifikke trenings- og helsemål. Hans tilnærming er personlig og skreddersydd, og han er klar til å støtte deg mot å bli den aller beste versjonen av deg selv.

Er du klar for å ta skrittet mot en bedre livsstil med Amin som din guide og støttespiller?

Team av trenere