Bedriftstrening

Som autorisert helsepersonell er vi dedikerte til å gi deg den beste behandlingen. Vi holder oss oppdatert ved å delta på flere kurs årlig og samarbeide med anerkjente institutter og professorer. Vi tror på evidensbasert kunnskap for å gi deg det beste resultatet.

Vår kultur er hjertet av bedriften. Fellesskap, samarbeid og å løfte hverandre opp er verdiene vi dyrker. Vi er drevet av en intens indre motivasjon for å utvikle oss og heve nivået for alle våre kunder.

Som en innovativ helseklinikk og personlig treningsstudio tilbyr vi eksklusive medlemskap og tverrfaglige helsefremmende tjenester. Vårt viktigste bidrag til bedrifter er å hjelpe dere nå deres fulle potensiale med friske medarbeidere. Proaktiv helse er like viktig som reaktiv helse, og vi investerer i menneskene deres for å redusere sykefravær og forbedre helse og livskvalitet.​

Varm service og fremtidsrettet fokus er kjernen i vår tilnærming. Vi ser hele mennesket og ønsker å hjelpe til med en smertefri og bedre hverdag. Vår tilnærming er holistisk og bygger på vitenskap og evidens.

Du er i trygge hender hos oss. Velkommen til Muskelklinikken, vi ser frem til å hjelpe deg med dine helsemål!