Vi tilbyr

Coaching

På Muskelklinikken tilbyr vi Coaching til bedrifter, og vi har lang erfaring både nasjonalt og internasjonalt. Vår egen grunnlegger, Finn-Tore, jobber også for Hintsa Performance, et av verdens ledende firmaer innen Coaching, med kunder som inkluderer Formel 1 og internasjonale bedrifter. Han er en anerkjent ekspert innen livsstilsendring og mental trening, med kunder fra hele verden, fra Mexico og USA til Kuwait, Bahrain, Norge og Sverige. Han reiser over hele kloden for å undervise og holde foredrag for bedrifter, lede Coaching-sesjoner for ledere og toppledere om alt fra lederutvikling til stresshåndtering, inspirasjon for ansatte, søvn og situasjonsfokus. Hans signatur-foredrag "Fra frustrasjon til motivasjon" har inspirert mange.

Vi tilbyr Coaching-tjenester for bedrifter, enten det er for å bygge en positiv bedriftskultur eller for å håndtere krisesituasjoner. Våre online Coaching-tjenester gir mulighet til mat- og treningsplaner, både med og uten oppfølging, slik at vi kan hjelpe enda flere mennesker med å nå sine mål og sitt fulle potensiale. Uansett om du trenger et inspirerende foredrag, Coaching for ansatte, eller ønsker å nå dine treningsmål gjennom online Coaching, er vi her for deg. Våre terapeuter er alle videreutdannet gjennom Norges idretts- og helseinstitutt og er svært kompetente innen ernæring, trening og coaching.

Vi ønsker at terskelen for å kontakte oss skal være lav, slik at vi kan hjelpe alle, uansett hvor de befinner seg i livet. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra Premium Coaching som strekker seg over et år, til nettbasert coaching gjennom vår egen app, som er vårt mest prisgunstige tilbud. Vi er stolte av å være eksperter på muskel- og skjelettplager, og vår holistiske tilnærming sikrer at vi tar vare på hele mennesket, uansett målsetting. Hos oss er du i trygge hender, og vi gleder oss til å hjelpe deg på veien mot dine mål og drømmer. Velkommen til Muskelklinikken, ditt naturlige førstevalg for coaching og behandling!

Vi tilbyr

Online coaching

På Muskelklinikken har vi lang erfaring med online coaching, og det har hjulpet mange mennesker med å optimalisere helsen sin. Vårt online Coaching er et lavterskeltilbud som gir deg muligheten til å trene hjemme, ute i naturen eller på et treningsstudio, akkurat som det passer deg. Vi tilpasser målsetningene dine til din unike livsstil, slik at du kan oppnå resultatene du ønsker.

Våre coacher er alle utdannede fysioterapeuter, noe som gir dem en bred kompetanse innen helse og trening. Du kan være trygg på at du er i gode hender, og vi er her for å veilede deg og støtte deg på veien mot en sunnere og mer aktiv livsstil. Uansett om du ønsker å forbedre formen, gå ned i vekt eller nå andre helsemål, er vårt online coaching en effektiv og fleksibel løsning for deg. Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang med din personlige treningsreise!