Vi tilbyr

Injeksjonsterapi

På Muskelklinikken tilbyr vi avansert ultralydveiledet injeksjonsterapi, inkludert PRP og proloterapi, i samarbeid med vår lege som spesialiserer seg innen fysikalsk medisin. Vi er stolte av å være blant de få klinikkene som tilbyr denne innovative behandlingen og er dedikerte til å dokumentere resultatene for å fremme faget vårt.

Våre terapeuter er eksperter på injeksjonsterapi og deler sin kunnskap internasjonalt. Vi ønsker å hjelpe flere pasienter som kanskje ikke har oppnådd ønskede resultater med konvensjonell behandling. Ta det første skrittet mot bedring og utforsk våre avanserte behandlingsmetoder på Muskelklinikken.

På Muskelklinikken er vi stolte av å tilby ultralydveiledet injeksjonsterapi som en del av vårt behandlingstilbud. Vi er involvert i et spennende studie innen dette området, og jobber tett med internasjonale eksperter for å holde oss oppdatert på det siste innen ultralydteknologi og injeksjonsteknikker.

Vi samarbeider også med leverandøren som utfører injeksjonene og tar seg av det medisinske for FC Barcelona, en av verdens mest anerkjente fotballklubber. Dette samarbeidet gir oss verdifull innsikt og kunnskap som vi kan bruke til å gi våre pasienter den beste behandlingen.

Ultralydveiledet injeksjonsterapi er en skånsom og presis behandlingsmetode som kan hjelpe deg med å få raskere og mer effektive resultater. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan ultralydveiledet injeksjonsterapi kan hjelpe deg med dine plager og utfordringer. Vi ser frem til å hjelpe deg på veien mot bedre helse og velvære!

Varighet

2 måneder

Pris

USD 150

Sted

Muskelklinikken