Om oss

Velkommen til Muskelklinikken - ditt kompetansesenter for helse og velvære!

Som autorisert helsepersonell er vi dedikerte til å gi deg den beste behandlingen. Vi holder oss oppdatert ved å delta på flere kurs årlig og samarbeide med anerkjente institutter og professorer. Vi tror på evidensbasert kunnskap for å gi deg det beste resultatet.

Vår kultur er hjertet av bedriften. Fellesskap, samarbeid og å løfte hverandre opp er verdiene vi dyrker. Vi er drevet av en intens indre motivasjon for å utvikle oss og heve nivået for alle våre kunder.

Som en innovativ helseklinikk og personlig treningsstudio tilbyr vi eksklusive medlemskap og tverrfaglige helsefremmende tjenester. Vårt viktigste bidrag til bedrifter er å hjelpe dere nå deres fulle potensiale med friske medarbeidere. Proaktiv helse er like viktig som reaktiv helse, og vi investerer i menneskene deres for å redusere sykefravær og forbedre helse og livskvalitet.

Varm service og fremtidsrettet fokus er kjernen i vår tilnærming. Vi ser hele mennesket og ønsker å hjelpe til med en smertefri og bedre hverdag. Vår tilnærming er holistisk og bygger på vitenskap og evidens.

Du er i trygge hender hos oss. Velkommen til Muskelklinikken, vi ser frem til å hjelpe deg med dine helsemål!

Teamet

Fysioterapi

Styrk din helse og livskvalitet

Fysioterapi er en viktig del av helsevesenet som fokuserer på å forbedre fysisk funksjon og velvære. Gjennom spesialisert trening, manuell terapi og andre terapeutiske metoder hjelper fysioterapi deg med å overvinne smerte, gjenopprette bevegelighet og forbedre din generelle helse. Enten du lider av muskel- og skjelettplager, rehabiliterer etter en skade, eller ønsker å forebygge helseproblemer, kan fysioterapi være til uvurderlig hjelp. Våre fysioterapeuter tilpasser individuelle behandlingsplaner for å møte dine spesifikke behov, slik at du kan oppnå en sunnere, smertefri og aktiv livsstil.

Personlig trening

Veien til en styrket kropp og helse

Opplev den skreddersydde veiledningen og motivasjonen som personlig trening gir. Vår erfarne trener fokuserer på dine spesifikke mål og behov, hjelper deg med å trene mer effektivt, gir kontinuerlig tilbakemelding og støtte, og gir deg den nødvendige motivasjonen til å oppnå de beste resultatene. Velg personlig trening for en sterkere og sunnere kropp.

Artikler

Holdning og smerte i nakke og skuldre

desember 24, 2023

Korsryggssmerter og utfordringen med MR bilder.

november 7, 2023

Trening med smerter for å lindre smerter:En ny tilnærming til skulderrehabilitering

oktober 2, 2023

Smerter mellom skulderbladene: Rhomboide muskelplager – Hva er det og hvordan kan vi behandle det?

september 9, 2023

Øvelsesanbefalinger for idrettsutøvere med skulderskade: En omfattende vurdering

august 14, 2023