Bjarte

Mitt navn er Bjarte Woo Tjelle Bakke. Jeg er født i Seoul, Sør Korea, men har bodd store deler av livet mitt i Stavanger og Oslo.


Utdanning: Personlig Trener ved NIH, Performance Coach ved Scandinavian Top Team, Performance Nutrition Coach ved Clean Health Institute, Functional Patterns Practioner ved Functional Patterns. Idretts og Muskelterapeut ved NIHI. Idrettspsykologi og Mental Trening ved Oslo Nye Høyskole, samt en rekke kurs innenfor trening, ernæring og rehabilitering.

Jeg har hovedsakelig to lidenskaper i livet, og det er idrett/fotball og å hjelpe andre mennesker. Gjennom min karriere som Personlig Trener, har jeg hatt gleden av å jobbe med et utrolig variert klientell; alt i fra toppidrettsutøvere på internasjonalt nivå, til den vanlige mannen i gata. I dag jobber jeg med et bredt spekter av ulike klienter; alt i fra fotballspillere til restaurant-sjefer – alle med et felles mål; å holde seg friske og skadefrie og å prestere bedre i det de driver med. Livet mitt er dedikert til jobb, og til sammen har jeg gjennomført nærmere 8000 PT-timer.

Som tidligere satsende fotballspiller, i klubber som Viking og Sandnes Ulf, har jeg tatt med meg en rekke egenskaper, og ikke minst erfaring. Det viktigste for meg som PT, og ikke minst person, er å konstant utvikle meg selv. Jeg er opptatt av å hele tiden finne nye måter jeg kan utvikle meg selv og mitt eget produkt på, slik at jeg kan hjelpe enda flere. I tillegg er jeg svært opptatt av å skape gode relasjoner til kundene mine, slik at man kan få mest mulig ut av ethvert samarbeid. En holistisk tilnærming, med fokus på «hele» mennesket, er det som ligger i bunn i alle mine kundeforhold.

Team av trenere