Finn-Tore

Finn-Tore Camacho Bjørnsand MNMF – Eier, Daglig Leder, Fysioterapeut og Hintsa Performance Coach nivå 2.

Gründer av Muskelklinikken, Sportsklinikken, Oslo Performance Center, Posthallen Trening, 3D Motion Clinic Kuwait, Norges idretts- og helseinstitutt, Coach Camacho appen, «Finn-Tores Podcast» og Keeperspesialisten.

Han er utdannet fysioterapeut fra Saxion University of Applied Science i Nederland. Videre har han studert idrettsvitenskap ved Høgskolen i Alta, mastergrad i Athletic therapy, Certified Sports Psychology Coach, utdannet Sport & Exercise Nutritionist, og har studert ‘Doctor of Manual Therapy’ og ‘Doctor of Osteopathy’, men disse er ikke autorisert i Norge.

Finn-Tore har spesialisert seg på idrettsskader, muskel- og skjellettlidelser, kompliserte smertepasienter og fokuserer på å se menneskets helhet i sin evidensbaserte holistiske tilnærming. Han benytter seg aktivt av ultralydveiledet diagnostisering, injeksjonsterapi (med lege) ogtrykkbølgebehandling for å nevne noen av hans modaliteter. Videre kartlegger han årsaker, og er meget nøye i sin utredning.

Han reiser internasjonalt for å undervise i sitt fagfelt, og investerer samtidig mye tid i å tilegne seg den seneste evidensbaserte kompetansen fra ledende fagmiljøer innen de ulike disipliner over hele verden. I tillegg til fysioterapi er Finn-Tore også en Hintsa Performance Coach, hvor han jobber for å hjelpe mennesker til å oppnå sitt fulle potensiale.

Finn-Tore er for tiden dypt engasjert i å spesialisere seg på videreutdanning og kursing av terapeuter og trenere både i Norge og internasjonalt, gjennom Norges Idretts- og Helseinstitutt. Han er lidenskapelig opptatt av og fokuserer på å bygge broer mellom forskjellige fagdisipliner, for å fremme integrert og tverrfaglig samarbeid.

Finn-Tore har vært fagpolitisk engasjert og var styremedlem for det Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) i 6 år der han i 3 år var leder for forbundet. Han har også sittet i styret hos «Rådet for Muskelskjeletthelse.»

Han har også utviklet sin egen app der han har muligheten til å hjelpe flere mennesker med mat og trening uavhengig av landegrenser. Appen heter   https://app.camacho.coach/train

Kontakt Finn-Tore på [email protected]

Team av trenere