Natnael

Natnael, oppvokst i Ås og bosatt i Oslo, har viet de siste fire årene til studier i fysioterapi ved Saxion University of Applied Sciences i Nederland. Hans lidenskap for å hjelpe mennesker med å gjenopprette styrke og bevegelighet har ført til en sertifisering innen sport- og rehabilitering. For tiden jobber han som personlig trener ved Muskelklinikken, og han trives i sin rolle som turnusfysioterapeut og trener, hvor han også leder gruppetimer for barn. Dette arbeidet med barn inspirerer ham daglig med deres energi og lærelyst.

Natnael har alltid vært interessert i sport, særlig fotball og basketball, noe som påvirker hans tilnærming til fysioterapi. Han ser på fysioterapi fra et helhetlig perspektiv, både i rehabilitering og trening. Hans visjon er å assistere folk i å forbedre deres helse og livskvalitet med enkle metoder som er lett å implementere i hverdagen. Han er lidenskapelig om å dele sin kunnskap og arbeide tett med klienter for å nå deres helse- og fitnessmål.

Ved Muskelklinikken tilbyr Natnael et bredt spekter av behandlinger, inkludert nålbehandling, ulike muskelbehandlinger, manuelle teknikker, manipulasjon, leddmobilisering, og veiledning for målrettet trening.

Team av trenere